Saturday, 3 January 2015

1st Giveaway by Mass-Naim

Salam semua! Hai!

Giveaway pulak! Hari tu sibuk GC dengan segmen kali ni dengan giveaway pulak. Seronok jugak selalu buat benda-benda yang menyeronokkan macam nih. Semoga Mass-Naim murah rezeki dan selalu anjurkan giveaway lagi. ^_^





Syarat-syaratnya sangat simple

>> Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia.

>> Wajib Like Page Pu3 Outlet 

>> Follow blog Mass-Naim dan follow google+ mass-naim yang ada di side bar sebelah kanan blog.

>> Buat entri bertajuk " 1st Giveaway by Mass-Naim "

>> Copy coding yang disediakan dan paste kan ke ruangan HTML entri anda.

>> Backlink kan URL entri anda di kotak komen dibawah entri ini.

>> Keputusan pemenang 100% menggunakan random.org

>> Keputusan yang berjaya akan diumumkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2015.

Senarai hadiah :

** Cathy Choo 24k Active White Gold
Top Referral - 1 x Pemenang

** Shawl
3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga

** Topup RM5
2 x Pemenang Saguhati

Mari join beramai-ramai (^_^)

So, Good Luck semua =)




19 comments:

  1. all the best ye
    saya membalas kunjungan =)

    ReplyDelete
  2. good luck ^^ semoga menang dlm ga ni :) http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dri ga yg sama :D
    http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html
    good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx! good luck jugak pada kamoo ^_^

      Delete
  4. singgah dari segmen yang sama. Good Luck ^^

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/1st-giveaway-by-mass-naim.html

    ReplyDelete
  5. jemput join segmen ira :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-happy-birthday-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. berita di blog Etuza..klik ini untuk anda http://madey09.blogspot.com/2015/01/lima-header-blogger-pilihan-minggu-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sangat-sangat.. tak sangka akan jadi pilihan ^_^

      Delete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    GA 2014 MystoryMorycom (8jan)
    1st GA by Mass Naim (25/1)
    GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

    ReplyDelete
  8. Hai! Cik Adda.. W/salam...

    Dah join GA by Mass Naim.. hehehe.. good luck yer?

    in sha Allah akan join yang lain jugak.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Assalamulaikum... dari GA yang sama... http://cikash.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-mass-naim.html

    Jemput Jugak Join segmen ekin di blog

    http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal Cik Ash.. In sha Allah akan join nanti..

      Delete
  10. salam admin. http://datoksirkronik.blogspot.my/

    ReplyDelete