Saturday, 3 January 2015

Segmen Follow Me. I Will Follow You Back

Salam Semua!

Tadi jenjalan kat blog-blog yang join segmen Bro HH. Tetibe nampak ada yang buat segmen best. Rupa-rupanya daripada AinaRahim. GC pun tanpa berlengah lagi join jugak la segmen ni sebab menarik perhatian mata dan jari GC untuk men'join'kan blog GC nih.

Kalau sesiapa nak join boleh KLIK SINI yer..







Okei GC da siapkan semua syarat-syarat yang AinaRahim nak. Selamat bersegmen semua!

Oh ya! Due date segmen ni 7/1/2015




p/s: Banyak GC join segmen sebab nak kenalkan blog GC kat orang lain.


XoXo
GC



12 comments:

  1. Assalamualaikum, terima kasih kerana join segmen saya nii :) Alhamdulilah segmen pertama banyak sambtan :) Tak sangka! Heee >.< Nanti awak check senarai peserta tau http://ainarahimar.blogspot.com/2014/12/senarai-perserta-segmen-you-follow-me-i.html takut-takut tertinggal sudah. Heee. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, terima kasih jugak sebab buat segmen nii... :D Boleh buat lagi segmen macam ni lepas ni. In sha Allah akan dimurahkan rezeki.

      Dah cek tadi. ada name blog GC.. Thax ^_^

      Delete
    2. In Sha Allah :) :) >.< Lepas ni Segmen bloglist!

      Delete
    3. Wahhh... Bestnye... Tak sabar nak join.. ^_^

      Delete
    4. Hehehe, ayuh join! hehehhehe

      Delete
  2. datang singgah kembali.
    pentekan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx. Selamat berkongsi cerita. ^_^

      Delete
  3. blogwalking ^^ done follow ^^ jum ke blog ijah > http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama ^^
    Done follow

    ReplyDelete
  5. Aina dah follow blog peserta segmen Aina!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Datang jenguk evem dah tamat :) follow 16 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    ReplyDelete