Friday, 9 January 2015

Tune Talk - Ok atau Tak?

Hai semua! 

Semalam GC bertanya dengan seorang member lama GC berkaitan dengan Tune Talk simkad ni. Ada sesiapa yang dah join? Bagus sangat ke simkad ni sebab ramai yang sibuk duk promote2 suruh pakai simkad ni sebab nanti boleh jadikan income pulak.

Agak panjang lebar jugak lah semalam sembang dengan member tu dalam WhatsApp. Banyak yang diterangkan tapi GC agak keberatan. Tak tahu kenapa. Mungkin GC tiada keyakinan seperti orang lain untuk meneruskan perkara ini sebagai satu bisnes.

Mungkin GC perlu berfikir lagi sama ada perlu join atau tidak bisnes simkad ni. Kalau ada sesiapa yang dah join meh kita sembang2. Sebab GC pun nak tahu gak pendapat orang lain selain dengar dari member tu.







p/s: GC bukan jual. Just nak tanya pendapat orang lain.


XoXo,
GC



 

4 comments:

  1. Salam kenal, GC. Akak pun tengah survey2 tentang tune talk ni :)
    From FAMF Tower

    ReplyDelete
  2. Salam kenal kak farrah.. Oyeke.. Same la kita ye.. Hehe.. Boleh la share2 dgn GC nanti.. ^_^

    ReplyDelete
  3. ianya sejenis affiliate.tapi saya tak pasti sebab tak berani cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke.. GC pun masih survey2 lagi.. ^_^

      Delete